Tánctábor

Somogydöröcske 2021. augusztus 15-21.  

14. nyári táborunk a szokásos helyen!

2021. augusztus 15-21. között kerül megrendezésre Somogydöröcskén a Smaragdcipő Ír Tánc Tábor, immár 14. alkalommal.

A Somogyi Fészer Diákfalu és Képzőközpont 2008 óta ad otthont nyári ír tánc táborainknak. A táborba sok szeretettel várjuk minden régi és új ismerősünket és diákunkat, tánciskolától és táncszövetségtől függetlenül!

Ezen az oldalon részletes információkat találsz a táborról, a programokról és a részvételi díjakról, valamint be tudod küldeni a jelentkezési lapodat is. További információkért írj nekünk, vagy nézd meg a tábor Facebook-eseményét!

“An áit a bhfuil do chroí is ann a thabharfas do chosa thú.”   

„Your feet will bring you to where your heart is.”

Részvételi díjak, határidők

A táborban való részvétel feltétele a jelenleg érvényes járványügyi rendeletek alapján: védettségi igazolvány vagy friss negatív koronavírus teszt. 

A tábor teljes díja, amely magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést a vasárnapi vacsorától a szombati ebédig, és a táncórák díját: 50.000 Ft.

Ezen felüli, nem kötelező díjak: a tábor díja nem tartalmazza a tábori póló árát (kb. 3000 Ft), valamint az igali strandbelépő árát (a belépő ára: 20 év alattiaknak 1900 Ft, 20 év fölött 2600 Ft).

A jelentkezési űrlap kitöltésének és az első részlet (15.000 Ft) befizetésének határideje: 2021. június 15.

A második részlet (15.000 Ft) befizetési határideje: 2021. július 15.

A harmadik részlet (20.000 Ft) befizetési határideje: 2021. augusztus 15.

Fizetési lehetőségek:

  • készpénzben a Jurányi utcában a táncórák előtt / után,

  • átutalással a következő számlára: Smaragdcipő Alapítvány, számlaszám: Magnet Bank 16200216-17056711

Ha van rá igény, Budapestről a Jurányi utcából indulva közvetlen buszos utazást fogunk szervezni. Az utazási költség egy útra 4000 Ft, az oda-vissza útra 8000 Ft (ez egyelőre tervezett díj, az érdeklődők számától függ).

Ha érdekel a közös buszos utazás, jelezd a Jelentkezési lapon!

Program

Előzetes programterv:

Érkezés és a szálláshelyek elfoglalása augusztus 15-én délután 15h-ig, 15:00-kor tábornyitó gyűlés, utána kerül sor az első táncórára. Hazautazás augusztus 21-én délután.

A szerdai pihenőnap kivételével – amikor az igali gyógyfürdőben fogjuk áztatni megfáradt lábainkat – minden nap délelőtt 120 perces ír sztepp tánctechnika órák lesznek, a szinteknek megfelelően különböző csoportokban a tábor megfelelő hangtechnikával és padlóval, balettszőnyeggel ellátott tánctermeiben.

Délután további 3*60 percben a hagyományos light és heavy ír sztepp táncokon kívül más táncfajtákat és tánctechnikai gyakorlatokat is fogunk tanítani. Este közösségi programok lesznek, pl. táncház, filmvetítések, tábortűz, játékok, vetélkedők és ami csak eszünkbe jut.

Somogydöröcske

Somogyi Fészer

A tábor a Somogyi Dombság szívében, Koppány-völgye kistérségében, Somogydöröcskén található. A “Somogyi Fészer” a hagyományokat megőrző stílusban épült, 2001-től működik.

Elhelyezés: összkomfortos kőházakban, azaz négy “alvóházunkban” egyszerre 180 fő részére. A földszinti szobák 4 férőhelyesek, saját fürdőszobával rendelkeznek. Az emeleti hálószobák 6 és 8 személyesek, 16 főre esően központi mosdókkal és zuhanyzókkal felszereltek. A közösségi helységeink: a társalgó, mely 90 négyzetméter, valamint négy (2db 50 és 2 db 70 négyzetméteres) foglalkoztatónk. Különálló épületben található a HACCP rendszer szerint minősített főzőkonyhánk. Ugyanitt kapott helyet a tábor teljes létszámát befogadni képes étterem, mely könnyen és gyorsan alakítható át színházteremmé vagy mozivá.

Mintafarm: a tábor saját területén belül, de elkülönítetten álló épületegyüttes, állandó lakóinknak ad otthont: hátas- és nehézlovak, csikóik, pónik, csacsik, mangalica és húsdisznók, baromfik, nyulak, kutyák, macskák. A tábor teljes területe 5 hektár. Épületekkel, építményekkel és növényzettel osztott, lehetővé téve a kiscsoportos foglalkozást a szabadban is. Sportpályákkal (röplabda, füves kispályás foci, petanque, lengőteke, erdei akadálypálya) kijelölt tűzrakó helyekkel, homokozókkal, játszóterekkel, pihenőhelyekkel, saját parkolóval, és mintegy kéthektárnyi saját erdővel rendelkezünk.”

Somogyi Fészer – 7284 Somogydöröcske, Nyugati utca 166 – 168.

Honlap

Jelentkezés

a 2021. évi somogydöröcskei nyári táborba

Végig tudsz jönni?

Kérsz tábori pólót? (kb 3000 Ft) Ha igen, jelöld be, milyen mérete(ke)t!

Ha érdekel a közös buszos utazás Budapestről, itt jelezd!

Adatkezelési tájékoztató

10 + 11 =

Oldalunkon cookie-kat használunk

Kérlek jelezd, hogy elfogadod-e az oldalunkon lévő nyomkövető cookie-k használatát! El is utasíthatod, és persze ebben az esetben is megnézheted az oldalt anélkül, hogy harmadik fél részére kerüljenek küldésre adatok (bár ebben az esetben nem biztos, hogy minden megfelelően fog működni).