Barion Pixel

Fellépés

Amennyiben rendezvényére táncos programot keres, szeretnénk figyelmébe ajánlani fellépőcsoportunkat, az Erin ír sztepptánc csoportot. Ide kattintva elérheti az Erin saját honlapját.

Az Erin ír sztepptánc csoport jellemzően 10-40 perces fellépéseket vállal. Fellépéseinket leginkább az alábbi rendezvénytípusokra ajánljuk:

  • Falunap, helyi közösségi program, nyári fesztiválok, céges rendezvények
  • ír, kelta, skót tematikájú rendezvények
  • jótékonysági rendezvények
  • esküvők

Fellépéseinken megszólalnak a Lord of the Dance, a Riverdance zenéi mellett egyéb vidám, pörgős ír zenék is. Szigorúan csak saját koreográfiákat használunk – a célunk az, hogy megmutassuk, amit mi szeretünk és tudunk is csinálni, nem pedig a nagy táncshowk másolása. Amennyiben van öltözésre lehetőség, sokféle kosztümmel színesítjük a műsorunkat.

Igény esetén élőzenés fellépést is vállalunk; több magyarországi ír zenekarral is működtünk már együtt (M.É.Z., Firkin, Ardú Nua stb)

További információkért, kérjük, keresse Zimborán Gábort (06-30-211-6319, gabor.zimboran@gmail.com).

Ajánlatkérő űrlap

Erin ír sztepptánc fellépéshez

Adatkezelési tájékoztató

9 + 1 =

Oldalunkon cookie-kat használunk

Kérlek jelezd, hogy elfogadod-e az oldalunkon lévő nyomkövető cookie-k használatát! El is utasíthatod, és persze ebben az esetben is megnézheted az oldalt anélkül, hogy harmadik fél részére kerüljenek küldésre adatok (bár ebben az esetben nem biztos, hogy minden megfelelően fog működni).